Synnøve SOLEMDAL Nordic

Julequiz: Julenøtter 2021 fra Norsk Ukeblad

Den tidligere skiskytteren ville se seg om etter noe annet. 31-åringen forteller også til Se og Hør at hun er lettet over at det gikk såpass bra med henne. Og merket veldig på trening at jeg ikke responderte rett og slett, men jeg var ikke sengeliggende, forteller hun, og legger til: – Så, det kan fort hende at hvis jeg ikke var idrettsutøver, så ville jeg bare kjent på det som at jeg var sliten. Noen annonser ser du fordi vi tror de kan interessere deg. For å være idrettsutøver var det en ganske stor avgjørelse. Vi antar dette basert på din tidligere aktivitet på Schibsted og samarbeidende mediehus sine nettsteder og apper.

Et flåttbitt i 2022 skulle nemlig ødelegge en hel sesong for den tidligere skiskytterstjernen. For meg fungerte det veldig bra. 0 Spår kjendisene: – Går hver sin vei 0 Røper nytt steg i forholdet 0 Full forvirring etter dette 0 Får kjeft for utspill: – Provoserende SE TV! Jeg hadde veldig lav energi i en veldig lang periode.

Synnøve-solemdal

LES OGSÅ: – Verste beskjeden jeg har fått noen gang. Det var også fint å ha sommeren til å gjøre hva jeg ville – møte venner og være med familien, sier hun. Da vi fant ut hva det var, så startet jeg på antibiotika i tre og en halv uke. Det er kjempeartig. Da jeg klarte å ta det valget, så føltes det veldig rett. Om Schibsted og annonsering. Underveis i karrieren fikk Solemdal kjenne på sykdom. 0 – Visste ikke at det ville bli så vondt 0 Brudd 0 – De er kjærester 0 Hadde trekant: – Ganske grov SE TV!

Du ser denne annonsen ettersom nettstedet du besøker til stor del finansieres av annonseinntekter. Men det ble veldig målbart. Som nevnt tok Solemdal farvel med idrettskarrieren i fjor vår. Jeg har hørt om folk som er mye mer uheldige enn meg. 0 Skapte reaksjoner: «Flau på dine vegne» 0 Dette fikk du ikke se på TV 0 Ryktene går etter disse bildene 0 Får skrekk-beskjed fra kjendislege: – Skammelig! Jeg har hørt skikkelige skrekkhistorier, så når vi fant det ut, tenkte jeg: «OK, nå skal jeg ikke søke på internett». Det var fra sommer til november at jeg gikk og ventet på at jeg skulle komme tilbake. Solemdal gikk en lang stund uten å vite at hun var blitt bitt av flått. Jeg gikk jo veldig lenge uten å finne ut hvorfor jeg ikke hadde energi. 0 – Jeg veide 117 kilo. For å få tilgang til 1881s tjenester må du i boksen under bekrefte at du er et menneske. Vi antar dette basert på din tidligere aktivitet på Schibsteds nettsteder og apper. Du har jo gjort det helt siden du var liten. Besøksadresse Oslo. Jeg kjente at jeg hadde veldig mange andre drømmer, fortsetter hun. Sidene drives av Kystmuseet i Sør-Trøndelag. Se og Hør møter Tingvoll-kvinnen under innspillingen av programmet, som foregikk i fjor høst, der hun deler åpent om flåttbittet som gjorde henne syk. Nå for tiden studerer 31-åringen til å bli byggingeniør, og stortrives med valget. Schibsted er et etablert mediekonsern med hovedkontor i Oslo, som eier nettsteder som for eksempel VG, Aftenposten, Finn og E24.

Jeg føler meg veldig heldig – mange må legge opp på grunn av skader og sykdom, og jeg hadde hatt en kjempefin karriere, og så la jeg opp når jeg ikke ville mer.

Synnøve Solemdal: Synnøve Solemdal

Legg igjen en kommentar